Ion Lungu se vede în postura de candidat comun PNL-PSD la Primăria Suceava, anul viitor, la alegerile locale. Acesta a declarat miercuri, în cadrul conferinței de presă săptămânale, că nu exclude varianta ca el să fie candidatul comun al ambelor partide anul viitor deși nu crede că acest scenariu va fi posibil.

Asta în condițiile în care PSD a ieșit în față, pe post de candidat la Primăria Suceava, cu Vasile Râmbu – fostul maager al Spitalului Județean Suceava, care este însă cercetat în dosarul infectărilor cu COVID din 2020 – când spitalul a devenit cel mai mare focar de coronavirus din țară.

„De ce nu. Eu am o relație bună cu PSD și nu este nici un secret faptul că la alegerile locale o parte din voturile mele le iau de la PSD. În caz că se va pune problema candidatului unic, voi hotărî la momentul potrivit dacă voi candida sau nu. Momentul îl voi stabili eu. Totuși, nu cred că se va ajunge la candidatură comună la locale. Poate la europarlamentare, la parlamentare, sau chiar la prezidențiale”, a spus Ion Lungu.

Acesta a adăugat că la alegerile europarlamentare este posibil să existe o asemenea colaborare între PNL și PSD.

Vasile Râmbu
Vasile Râmbu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.