Ion Lungu, a avut discuții, la București, la 5 ministere și la CNI pentru realizarea unor investiții în municipiul Suceava.
Edilul a anunțat joi că a purtat discuții la Ministerul Energiei cu ministrul Sebastian Burduja, pentru depunere proiect „Parc Fotovoltaic” și proiect „Reabilitare rețele termice”.
La Ministerul Dezvoltării, acesta a discutat despre depunerea proiectului clădirii risc seismic ridicat, pentru blocul explodat în cartierul Burdujeni.
La Ministerul de Interne, Direcția Termoficare, discuțiile au fost despre funcționarea sistemului de încălzire în iarna 2023-2024, despre subvenții și ajutoare de stat.
La Ministerul Finanțelor Publice, primarul Sucevei a avut discuții la Comisia de Împrumuturi pentru Autoritățile Publice Locale, referitor la împrumutul de aproximativ 12 milioane lei pentru cofinanțarea proiectelor europene prin PNRR.
La Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. acesta a purtat discuții la Divizia PNRR, privind plata sumelor facturate și neachitate către firmele de consultanță la proiectele depuse.
La Compania Națională de Investiții au fost discuții legate de demararea lucrărilor la creșa din Cartierul Burdujeni, precum și probleme punctuale la cele două investiții prin CNI, respectiv Sala Polivalentă de 5.000 de locuri și Bază sportivă tip 1.
Ion Lungu a precizat că după discuțiile de joi s-au rezolvat o parte din problemele întâmpinare în implementarea proiectelor pe fonduri europene și guvernamentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.