[fvplayer id=”72″]
Ion Lungu îi îndeamnă pe suceveni să se vaccineze pentru ca orașul să nu mai fie carantinat vreodată. La un an de la carantinarea Sucevei din cauza COVID, edilul face apel către populație să respecte toate măsurile de prevenire ale infecției cu noul coronavirus pentru ca municipiul să nu redevină un focar de boală.

Primarul Sucevei spune că situația este bunișoară în Suceava, rata de infectare fiind sub 2 cazuri la mia de locuitori, dar acest lucru nu înseamnă că sucevenii au motive de relaxare, mai ales că este prezentă tulpina britanică – mult mai periculoasă.

Tocmai de aceea Ion Lungu a făcut apel către cetățeni să poarte în continuare mască, să păstreze distanțarea fizică și igiena personală.

Primarul Sucevei a precizat că în centrele de vaccinare organizate de Primăria Suceava s-au imunizat 2401 persoane și că lotul periculos de la Astra Zeneca a fost scos de pe piață.

„Să ne imunizăm, să nu mai trecem prin ceea ce am trecut anul trecut. Îndată se împlinește un an de când am trecut împreună printr-o perioadă foarte grea din viața orașului nostru, atunci când am fost șase săptămâni în carantină”, a menționat Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here