Primarul Sucevei, Ion Lungu, inspectează zilnic lucrările de la podul din zona Bazarului. Aici două benzi din cele patru au fost închise circulației pentru a se putea derula lucrări de reparații. Edilul își cere scuze sucevenilor pentru disconfortul creat însă spune că aceste lucrări erau absolut necesare. Ultimele reparații au fost efectaute la acest pod în urmă cu 8 ani.
”Îmi cer scuze față de suceveni pentru deranjul creat și vă aduc la cunoștință faptul că aceste lucrări trebuie făcute acum, nu suportă amânare.Am ajuns în această situație datorită distrugerii și deformării elementelor de rost de dilatație cauzate de traficul greu. Distrugerea și avarierea sistemului de fixare a elementelor de rost și infiltrarea apei sub hidroizolație, precum și distrugerea acesteia pe anumite porțiuni, pot duce chiar la suspendarea circulației pe pod. Prin urmare, lucrările nu mai pot fi amânate sau reprogramate. Trebuie să facem lucrarea cât mai repede, dar să o facem și de calitate.
Zilnic voi mege la fața locului să verific modul în care se prezintă lucrările. Mulțumesc sucevenilor pentru înțelegere!”, a postat Ion Lungu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.