Primarul Ion Lungu le recomandă sucevenilor să nu sărbătorească în acest an cu fast Mărțișorul și 8 Martie, având în vedere pandemie de COVID. Primarul Sucevei le spune oamenilor să evite să împartă mărțișoare și flori și să nu intre în contact cu prea multe persoane.

Edilul a explicat în cadrul conferinței de presă de miercuri că trebuie respectate cu strictețe măsurile de prevenire ale răspândirii COVID-19 pentru ca rata infectărilor să scadă în municipiul Suceava în continuare.

Ion Lungu a precizat că virusul se poate transmite de la o persoană la alta inclusiv prin intermediul mărțișoarelor și chiar al florilor.

Primarul Sucevei a declarat că în acest an nu va mai împărți flori pe stradă sucevencelor, așa cum a procedat în ceilalți ani.

”Având în vedere faptul că se apropie ziua de 1 martie, de 8 martie recomand sucevenilor să nu mai sărbătorim cu fast datul mărțișoarelor și florilor. În concluzie este bine să nu intrăm în contact unii cu alții. Și eu, an de an, mergeam pe străzi în instituții publice și dădeam flori de 8 martie. În acest an nu voi mai face acest lucru. Deci recomand sucevenilor să evite să mai pună acele mărțișoare să evite să mai intre în contact unii cu alții ”, a declarat Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here