La lansarea echipei liberale pentru Primăria Suceava și Consiliul Local Suceava, Ion Lungu și Lucian Harșovschi au vorbit despre demagogia unor membri PSD care au blocat proiecte în Consiliul Local Suceava iar acum reclamă că administrația liberală a fost neputincioasă și nu a făcut una și alta prin oraș.
Ion Lungu și Lucian Harșovschi au reamintit de blocarea de vcătre consilierii locali ai PSD Suceava, timp de ani buni, a proiectului de amenajare a mii de locuri de parcare în municipiul Suceava. Lucian Harșovschi a adăugat că aceștia erau amenințați că vor fi dați afară din partid dacă vor vota respectivul proiect propus de primarul PNL.
Cu toate acestea, acum, în campania electorală, un candidat PSD (n.r. se face referire la Dan Ioan Cușnir) arată administrația liberală cu degetul inclusiv pentru că nu a fost modernizată una din parcările din oraș.
„Diferența între noi și ei este că noi avem și fapte în spate, nu doar vorbe”, a spus Ion Lungu. Acesta a precizat că fiecare candidat la Primăria Sucevei ar trebui să vină în fața sucevenilor și să își prezinte proiectele pentru dezvoltarea orașului.

La rândul său, viceprimarul Lucian Harșovschi a amintit de blocarea proiectelor în CL Suceava de către membrii PSD și că a fost foarte greu ca proiectul amenajării de locuri de parcare să fie totuși demarat. Tocmai de aceea, Harșovschi a explicat că Ion Lungu are nevoie pentru realizarea proiectelor sale de o echipă puternică de consilieri locali ai PNL, o echipă care să acționeze în aceeași direcție, spre dezvoltarea orașului. „Sucevenii nu cred că au nevoie de experimente, de viziuni fără context”, a adăugat Lucian Harșovschi, care a reamintit că orașul Suceava era pur și simplu răvășit când a ajuns Ion Lungu primar și că echipa liberală, în frunte cu acest primar, a modernizat municipiul. Harșovschi a vorbit despre candidați care nu fac altceva decât „să numere gropile de prin oraș dar nu au demonstrat nimic atunci când au fost în Consiliul Județean sau în Consiliul Local. Să îmi arate un proiect scris de mâna lor…” – făcând referire tot la candidatul PSD la Primăria Suceava – Dan Ioan Cușnir.
„Lumea uită dar trebuie să le readucem aminte și să spunem că da, s-a lucrat centralizat. Am început cu bulevardele mari și acum lucrăm la acest proiect de modernizare a Sucevei de la scara blocului”, a mai spus Lucian Harșovschi.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here