Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut luni un tur de forță și a vizitat mai multe șantiere din oraș unde se derulează investiții importante făcute de Primărie. Acesta a verificat statiul lucrărilor și a discutat cu constructorii. În primul rând, primarul a verificat lucrările la Ruta Alternativă Suceava-Botoșani, unde se lucrează acum la tronsonul dintre Podul Unirii și strada Mirăuți. Structura podului afectat recent de ape a fost refăcută.
„Am verificat și lucrarea de la pod, la apărarea de maluri care a fost afectată de apa mare. A fost refăcută, structura de rezistență a podului nu a avut de suferit. Podul a trecut testul cu bine la viitura cu ocazia inundației de săptămâna trecută. De asemenea, am verificat lucrările la Zona de Agrement de pe malul râului Suceava. Apa s-a retras și am început să montăm granitul. Dimineață am avut o discuție cu reprezentanții firmei care lucrează la documentația de consolidare a malurilor și i-am rugat să o finalizeze cât mai repede”, a declarat Ion Lungu.
Tot luni acesta a verificat: Autobaza electrică; Grădiniță Burdujeni sat; Reabilitarea străzilor Vasile Pârvan și Crângului din Burdujeni sat; Extinderea gazului metan în Burdujeni sat; Centru Multifuncțional Ițcani (cu sediul la primăria Ițcani); Modernizare ștrand; Grădiniță zona centrală str. Dobrogeanu Gherea; Apă și canalizare în Cartier Tătărași și Modernizarea Piață cu parcare subterană George Enescu.
„Se lucrează binișor. Din păcate, pe toate șantierele forța de muncă este subdimensionată. Monitorizăm constructorii să termine la timp lucrările câștigate la licitație”, a precizat edilul.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here