Ion Lungu, primarul Sucevei, a verificat în teren stadiul investițiilor derulate de municipalitate

Edilul a apreciat că activitatea pe șantierele municipalității s-a intensificat, începând cu luna aprilie. Acesta a anunțat că se vor organiza comandamente periodice la fața locului pentru ca reprezentanții Primăriei Suceava asigura că lucrările se desfășoară în ritmul stabilit.

„Am inspectat lucrările de la autobaza electrică, unde se lucrează la realizarea halelor pentru reparații, spălătorie auto, ITP etc. și a alimentării cu gaz metan de pe strada Capitan Grigore Andrei. Până în toamnă vom da în funcțiune noua autobază.

Lucrările merg destul de bine și la ștrandul municipal, unde a fost turnat beton pentru unul din bazinele mici. Se lucrează la sediul administrativ și la configurarea bazinului mare.

De asemenea, se lucrează intens la Piața George Enescu. Se montează fermele metalice, iar la toamnă va fi terminată și piața.

Lucrările avansează bine și la grădinița din cartierul Ițcani, care prinde contur de la o zi la alta. Tot în Ițcani, la centrul multifuncțional (sediul primăriei), s-a montat tâmplăria și se lucrează la finisaje”, a explicat Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here