polițiști, sursă foto România Liberă

La beție, un sucevean a sunat la 112 și a reclamat că l-a bătut soacra. Polițiștii l-au găsit pe reclamat beat în fața blocului.

Sâmbătă, ora 21.10, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat  de 37 ani, care a reclamat faptul că a fost bătut de către soacra sa.

Apelantul a fost identificat de polițiști în fața blocului, vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a declarat faptul că, în timp ce se afla împreună cu soția sa acasă, la un moment dat a venit soacra, o femeie de 66 ani, din Suceava, iar pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a unor discuții în contradictoriu, l-a lovit cu palmele în zona spatelui, fără a-i provoca leziuni vizibile.

În urma deplasării la adresa indicată, a fost identificată soția și soacra, care au declarat faptul că din cauză că bărbatul consumă frcevent băuturi alcoolice și sunt neînțelegeri mai vechi, conflictul a degenerat, iar femeia de 66 de ani l-a lovit pe ginele cu palmele în zona spatelui.

A fost completat Formularul de Evaluare a Riscului conform art. 5, alin. 2 din Legea 217/2003 privind violența domestică, de unde a reieșit că nu există risc iminent asupra vieții și integrității bărnatului, aceasta declarând că nu dorește emiterea unui ordin de protecție împotriva soacrei.

În final, bărbatul nu a mai dorit să depună plângere. De asemenea, nu prezenta urme de violențe pe suprafața corpului și nu a dorit să meargă la spital.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal privind infracțiunea de ,,violență în familie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.