O nouă destinație de zbor, de pe aeroportul Suceava: Monastir – Tunisia. Prima cursă charter a decolat miercuri, 12 iunie, de pe Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava. Zborile se vor face prin operatorul Amara Tour, care a pus în vânzare de luni bune biletele de avion. Compania tunisiană Nouvelair este cea care operează zborurile, cu o aeronavă Airbus 320 de 177 de locuri. Miercuri, în ziua lansării cursei charter, la aeroportul sucevean au susținut o conferință de presă toți cei implicați în proiect: președintele Consiliului Județean – Gheorghe Flutur, comandantul Aeroportului – Ioan Măriuța și reprezentanții Amara Tour – Haithem Souani și Vasile Nistor. Gheorghe Flutur a precizat în cadrul conferinței de presă că fi o cursă charter săptămânal spre Tunisia, miercurea, până în luna septembrie.
Reprezentanții Amara Tour spus că o vacanță în Tunisia pleacă de la 400 de euro de persoană, pentru o familie cu un copil sejurul ajunge la 1.300 de euro iar pentru una cu doi copii la maximum 1.800 de euro.
Președintele CJ Suceava a precizat că, până la finele anului în cur,s aeroportul sucevean va avea 400.000 de pasageri. Față de anul trecut, numărul pasagerilor a deja crescut cu 21% și în perioada de vârf vor fi 41 de curse săptămânale. Flutur a amintit că s-au făcut investiții importante la aeroport în ultimii ani și se derulează la acest moment lucrările pentru realizarea unui nou terminal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.