O nouă destinație de zbor, de pe aeroportul Suceava: Monastir – Tunisia. Prima cursă charter a decolat miercuri, 12 iunie, de pe Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava. Zborile se vor face prin operatorul Amara Tour, care a pus în vânzare de luni bune biletele de avion. Compania tunisiană Nouvelair este cea care operează zborurile, cu o aeronavă Airbus 320 de 177 de locuri. Miercuri, în ziua lansării cursei charter, la aeroportul sucevean au susținut o conferință de presă toți cei implicați în proiect: președintele Consiliului Județean – Gheorghe Flutur, comandantul Aeroportului – Ioan Măriuța și reprezentanții Amara Tour – Haithem Souani și Vasile Nistor. Gheorghe Flutur a precizat în cadrul conferinței de presă că fi o cursă charter săptămânal spre Tunisia, miercurea, până în luna septembrie.
Reprezentanții Amara Tour spus că o vacanță în Tunisia pleacă de la 400 de euro de persoană, pentru o familie cu un copil sejurul ajunge la 1.300 de euro iar pentru una cu doi copii la maximum 1.800 de euro.
Președintele CJ Suceava a precizat că, până la finele anului în cur,s aeroportul sucevean va avea 400.000 de pasageri. Față de anul trecut, numărul pasagerilor a deja crescut cu 21% și în perioada de vârf vor fi 41 de curse săptămânale. Flutur a amintit că s-au făcut investiții importante la aeroport în ultimii ani și se derulează la acest moment lucrările pentru realizarea unui nou terminal.

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here