La prima vedere, nu există nicio legătură între semnele zodiacului și o florarie online Bucuresti. În realitate, lucrurile nu stau chiar așa, pentru că poți să mergi la sigur oferind acele buchete de flori care se potrivesc perfect pentru fiecare zodie. În rândurile următoare vei găsi aceste informații, așa că citește-le cu atenție.

Berbec

O femeie Berbec va adora să fie mereu în centrul atenției, așa că pentru ea trandafiri criogenați sau un buchet mare de crini sunt o alegere perfectă. În plus, îi poți face o surpriză plăcută și îi vei demonstra tăria sentimentelor tale dacă faci în așa fel încât să primească flori la domiciliu, chiar dacă tu ești plecat din localitate.

Taur

Dintotdeauna femeile Taur vor adora luxul, și să nu uităm că sunt printre cele mai loiale semne ale zodiacului. Alege un aranjament floral care să o facă să înțeleagă că îi apreciezi femininitatea, dar și faptul că este puternică. Nu te zgârci, va simți și va taxa imediat acest gest, și cu greu te vei reabilita în ochii ei.

Gemeni

Mereu optimiste, mereu pe fugă. Cam așa s-ar caracteriza nativele din Gemeni, care adoră buchetele de flori cât mai colorate și ”vii”. Dacă mai și adaugi câteva rânduri scrise de tine, pe o carte de vizită, deja e mult mai bine.

Rac

Foarte empatică, femeia Rac are gusturi rafinate așa că trebuie să o surprinzi în mod plăcut, cu ceva simplu dar și elegant în același timp, dar nu spune nu nici unui buchet de flori exotice.

Leu

Sunt foarte greu de mulțumit, așa că mai bine apelează la recomandările specialiștilor de la florărie, în ceea ce o privește. Nu uita să prezinți buchetul sau aranjamentul floral într-un ambalaj cât mai spectaculos, pentru că îl vor aprecia și mai mult.

Fecioară

Timide, pudice, dar mai ales romantice, acestea sunt Fecioarele. Vor aprecia în aceiași măsură un buchet de ghiocei, dar și unul de trandafiri roșii. Pentru ele este importantă ocazia, și mai ales, că ai ținut minte cât de importantă este acea dată pentru ele.

Balanță

Adoră să fie în centrul atenției, iar cu un buchet de trandafiri, sau din orice alte flori, cât mai mare, ai cucerit-o. Chiar și simplele narcise sunt un gest frumos pentru ea, dacă îi oferi, de exemplu, 300 de fire!

Scorpion

Le plac toate florile, așa că indiferent ce alegi, vor aprecia gestul tău. Dacă însă vrei să impresionezi o femeie Scorpion, ai grijă să o surprinzi, și oferă-i flori fără o ocazie anume. Va fi de-a dreptul cucerită de ideea ta!

Săgetător

Orice flori alegi să-i oferi, însoțește-le și de o cutie de bomboane de ciocolată și drumul tău spre inima unei Săgetătoare va fi mult mai lin. Dacă vrei ceva cu adevărat special, atunci oferă-i un buchet de flori neobișnuite, sau un aranjament floral creat special doar pentru ea. Ai grijă însă să afle acest lucru, pentru că se va simți foarte măgulită.

Capricorn

Află care flori sunt la modă, pentru că ele vor fi mereu printre preferatele femeilor Capricorn. De asemenea, nu dai greș cu florile la ghiveci, sau cu un buchet mare din flori de câmp, pentru că ele preferă mai degrabă cadourile care sunt potrivite pentru casă, decât ceva care să folosească ele.

Vărsător

Reprezentantele sexului frumos aflate în zodiac Vărsătorului nu se lasă cucerite cu ajutorul florilor. Dacă însă insiști să-i oferi așa ceva, alege ceva cât mai colorat, vibrante, pentru că doar așa o vei putea impresiona în mod plăcut.

Pești

Sunt romantice prin excelență, așa că nu ar trebui să fie prea greu să găsești florile care să îi fie pe plac. Nu uita de o muzică romantică pe fundal, lumânări parfumate aprinse și o declarație fierbinte de dragoste și totul va fi perfect.

Acestea au fost recomandările noastre privind florile și semnele zodiacale. Acum, ești un pic mai bine informat așa că poți să știi spre ce să îți îndrepți atenția atunci când vrei să îi oferi un buchet de flori iubitei, nu-i așa? Ce-i drept, unele femei sunt ceva mai greu de mulțumit decât altele, dar parcă atunci când este mai greu de cucerit cetatea, cu atât mai dulce e victoria, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.