Patru libieni au fost prinși de polițiștii de frontieră suceveni, lângă Vicovu de Sus, după ce au intrat ilegal în România.
Sâmbătă, 13 iunie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 06.30, polițiștii de frontieră au depistat la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, pe direcția localității Vicovu de Sus, patru cetățeni străini, care se deplasau spre interiorul țării.
Persoanele în cauză nu își justificau prezența în zona de frontieră, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei patru bărbați sunt cetățeni din Libia, cu vârste cuprinse între 15 și 26 de ani. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform acordului de readmisie, persoanele au fost predate autorităților de frontieră din Ucraina, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here