Localnic din Bilca rănit grav după ce a luat foc în timp ce ardea niște resturi vegetale. Incidentul s-a petrecut marțu după amiază.

Polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat s-a rpnti grav după ce a luat foc.

În urma deplasării la fața locului, pe un teren agricol, a fost identificat un bărbat de 89 ani, care se afla întins pe sol, prezentând leziuni vizibile la nivelul membrelor inferioare.

Din discuția purtată cu apelanta, aceasta a relatat faptul că, în timp ce se afla în curtea locuinței sale de domiciliu, a sesizat că vecinul a dat foc vegetației de pe suprafața de teren ce îi aparține. Într-un moment de neatenție din partea acestuia, flăcările s-au extins spre el, luând astfel foc hainele pe care le purta.

Femeia a fost cea care i-a sărit bătrânului în ajutor. La sosirea organelor de poliție focul era stins.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, care l-a preluat și transportat pe rănit la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bătrânul a fost diagnosticat prezumtiv cu ”arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare”.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here