polițiști, sursă foto România Liberă

Localnic din Brodina găsit fără suflare lângă scările de la intrarea în casă. Descoperirea a fost făcută chiar de către fiul defunctului.

Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 la primele ore ale dimineții de duminică despre un bărbat de 56 de ani, din Brodina, găsit fără suflate în fața casei sale.

Locuința acestuia se află în sat Zalomestra, într-o zonă muntoasă izolată. Bărbatul s-a prăbușit în fața scărilor de la intrarea în casă iar fiul lui, care dormea în interior, a auzit zgomot și a ieșit afară.

La fața locului a sosit un echipaj de paramedici din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, cadre care au constatat decesul lui Logoș Nicolae.

Cu ocazia examinării cadavrului de către polițiști, nu au fost observate leziuni vizibile de violență pe corpul bărbatului.

Din investigațiile efectuate, rezultă faptul că în cursul serii de sâmbătă acesta a consumat băuturi alcoolice la un bar de pe raza comunei Brodina. În jurul orei 03.30, a revenit la domiciliu, iar în momentul în care intenționa să folosească scările către etajul imobilului, s-a dezechilibrat și a căzut.

Bărbatul a fost găsit lângă scări fără semne vitale, motiv pentru care fiul a solicitat sprijin celorlalți membrii ai familiei cât și a unui echipaj de ambulanță.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here