polițiști, sursă foto România Liberă

Bărbat mort după ce a fost lovit de o maşină iar şoferul l-a dus acasă şi l-a pus în pat. Cazul şocant a avut loc la Ostra iar bărbatul accidentat, un localnic de 50 de ani, ar fi murit în propriul pat dar din cauza lezinilor suferite după ce a fost lovit de o maşină.

Polițiștii au fost anunțați prin 112, pe 7 ianuarie, de către un localnic din Ostra despre faptul că vecinul său, Marcel R., a fost găsit decedat în propria casă. El a fost găsit fără suflare de doi vecini care îi aduseseră de mâncare.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au demarat cercetări, ei fiind informaţi de cunoscuţii bărbatului că acesta locuia singur şi consuma frecvent băuturi alcoolice, aşa că e posibil ca el să fi murit pe fondul consumului de alcool.

Numai că poliţiştii au intrat la bănuieli în momentul în care au observat vânătăi şi răni la nivelul picioarelor defunctului şi au mers mai departe cu ancheta. În urma necropsiei a reieşit că bărbatul de 50 de ani avea inclusiv facturi la picioare şi că ar putea fi vorba despre un accident. Vecinii au spus atunci că defunctul mai cădea când se întorcea beat de la bar.

Poliţiştii au vrut să verifice totuşi ce a făcut bărbatul în ultimele zile de viaţă şi au luat la verificat imagini de pe camerele video din localitate. După cercetări minuţioase şi audieri ei au făcut lumină în cazul descesului bărbatului de 50 de ani.

Oamenii legii au stabilit că acesta a fost lovit de o maşină, maşina unui alt localnic, şi a fost rănit. Şoferul nu a anunţat accidentul, mai mult, l-a urcat pe bărbat în maşina sa, l-a transportat casă, iar acolo l-a pus în pat.

După câteva zile, fiind curios ce s-a întîmplat cu victima accidentului, şoferul i-a rugat pe doi vecini ai defunctului să treacă pe la acesta să îi ducă de mâncare, lucru care s-a şi întâmplat.

Practic, rănitul nu a avut nici o şansă, a murit pentru că nu a ajuns la medic. ŞOferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here