Lucian Harșovschi dă asigurări că dacă va ajunge primarul Sucevei antreprenorii vor fi partenerii administrației.

Candidatul PNL la fotoliul de primar al Sucevei a declarat joi că antreprenorii nu trebuie să stea la ușa primăriei, ci administrația locală trebuie să-i întrebe ce doresc, cum cred că pot fi ajutați și să le fie oferite facilități.

 

“Antreprenorii vor fi sprijiniți! Mesajul este unul clar, de parteneriat.

Antreprenorii plătesc taxe, plătesc impozite, plătesc salariile unor oameni, iar acei oameni sunt membri ai comunității noastre.

În luna iulie se va încheia falimentul Termica, acolo unde vom crea o platformă industrială. Sunt 150 de hectare de teren pe care le vom parcela și le vom punem la dispoziția investitorilor

Pe lângă faptul că terenurile sunt deja racordate la toate utilitățile, accesul către acea zonă este unul favorabil, având în curând aproape Autostrada A7 și drumul expres Suceava-Botoșani la care se lucrează, mai mult, va fi și viaductul care se construiește pe programul Anghel Saligny, cu care suntem în licitație.

Aceste lucruri sunt clare, sunt fezabile, sunt sustenabile“, a explicat Lucian Harșovschi. 

Acesta spune că tinerii trebuie să rămână acasă, să nu mai plece la muncă în străinătate, iar investitorii sprijiniți de autoritățile locale vor crea locuri de muncă și bunăstare pentru Suceava și pentru suceveni.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.