Profesorul universitar Sanda Maria Ardeleanu face parte din echipa lui Lucian Harșovschi pentru Primăria Suceava.  “Lucian Harșovschi cunoaște problemele sucevenilor din interiorul activității de viceprimar, fiind mereu preocupat să le rezolve solicitările“, declară aceasta. 

Sanda Maria Ardeleanu este profesor universitar, conducător de doctorat și director al Bibliotecii universitare în cadrul Universității “Ștefan cel Mare“ din Suceava, un om valoros pentru comunitatea din care face parte.

 

Cu o importantă activitate de cercetare științifică în domeniul lingvisticii, al semioligiei și analizei discursului, Sanda Maria Ardeleanu a contribuit la crearea Centrului de Cercetare Analiza discursului, fiind directorul revistei științifice Anadiss.

S-a implicat și continuă să militeze pentru internaționalizarea USV, pentru promovarea Francofoniei, reușind să inițieze proiectul creării unei Alianțe franceze la Suceava. Numele său este legat, printre multe altele, de organizarea Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului “Eugeniu Coseriu” și de Salonul Internațional de Carte “Alma Mater Librorum“.

Mereu implicată în viața sucevenilor, aceasta i-a reprezentat în Parlamentul României în calitate de deputat, timp de opt ani, dar și în Consiliul Local, în funcția de consilier. Educația, Învățământul și Cultura sunt domeniile sale de interes și expertiză.

“Îl cunosc pe Lucian din 2007, timp suficient pentru a-mi întări convingerile legat de seriozitatea sa, de competențele din domeniul administrației, de dorința de cunoaștere și perfecționare, de deschiderea față de munca în echipă si dialogul cu oamenii.

Lucian Harșovschi cunoaște problemele sucevenilor din interiorul activității de viceprimar, fiind mereu preocupat să le rezolve solicitările. Are o viziune clară asupra dezvoltării capitalei reședință de județ, pe care dorește să o implementeze într-un ritm susținut și dinamic.

Are capacitatea de a forma echipe de acțiune, este un lider adevărat, cu personalitate și putere de convingere. Se bazează întotdeauna pe modelul personal pe care îl oferă coechipierilor. Reprezintă Suceava și pe suceveni, având o familie frumoasă pe care o admir și o apreciez”, declară Sanda Maria Ardeleanu. 

Lucian Harșovschi, viceprimar al Sucevei și candidat de primar la alegerile locale din partea PNL, a ținut să îi mulțumească acesteia pentru colaborarea de până acum.

“Continuăm împreună pentru Suceava și suceveni și sunt sigur că datorită experienței sale și a faptului că mereu a fost o persoană implicată în comunitate vom reuși să ducem la bun sfârșit proiectele gândite pentru orașul nostru”, a transmis Lucian Harșovschi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.