Disensiuni în PNL Suceava. Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei vrea să se înscrie în competiția pentru desemnarea candidatului PNL la fotoliul de primar al Sucevei.

Asta în condițiile în care liderii PNL Suceava, prin vocea lui Gheorghe Flutur, au anunțat deja că Ion Lungu va fi candidatul acestei formațiuni la funcția de primar al municipiului Suceava din partea acestui partid.

Gheorghe Flutur a declarat la finele anului trecut, în cadrul unei conferințe de presă, că el îl sprijină pe Ion Lungu, tocmai după ce presa a punctat arunci că și Lucian Harșovschi ar vrea să candideze din partea liberarilor.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a trimis luni către colegii săi de partid un mesaj prin care anunță că s-a înscris în competiția internă pentru demesnnarea candidatului PNL la fotoliul de primar al Sucevei.

„Stimate coleg,

Te anunț că m-am înscris în cursa internă, pentru a candida din partea PNL, pentru funcția de primar al Sucevei. Facem parte dintr-un partid democratic și orice competiție poate să ducă la idei și soluții pentru municipiul nostru.

Nu candidez împotriva cuiva, ci doar pentru că este nevoie de mai multă determinare și de un nou suflu, de un viitor mai bun pentru copiii noștri.

Te aștept alături de mine în această nouă etapă”, este mesajul transmis de Harșovschi. 

Contactat telefonic, Lucian Harșovschi ne-a declarat că a urmat procedurile interne ale partidului și a făcut o solicitare pentru a se înscrie în competiția internă prin care se va desemna candidatului PNL Suceava la fotoliul de primar al Sucevei.

Acesta a precizat că orice membru al partidului are voie să facă acest lucru, conform statului, și că este vorba totuși despre un partid democratic.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.