foto din arhivă

Mamă a șase copii, ridicată de mascați și încarcerată pentru trafic de minori. Minorii au fost preluați de Protecția Copilului Suceava.

Mamă a șase copii luată de polițiști de acasă după ce Tribunalul Suceava a transmis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe Răscol Florentina-Lucica, de 33 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, condamnată la pedeapsa 5 ani și 8 luni de închisoare pentru trafic de minori.

Femeia a fost identificată la domiciliu, de unde a fost preluată de polițiști și dusă la penitenciarul Botoșani. La același domiciliu au fost găsiți și cei șase copii minori ai femeii, aceasta fiind singura care avea grijă de ei.

Astfel, ucrătorii din cadrul Autorității Tutelare – Primăria comunei Ciprian Porumbescu, au procedat la preluarea celor șase copii minori ai condamnatei, fiind internați în regim de urgență într-un centru al DGASPC Suceava.

I s-a adus la cunoștință numitei Răscol Florentina-Lucica conținutul mandatului de arestare după care a fost condusă la sediul Secției nr.9 Poliție Rurală Șcheia unde s-a procedat la prezentarea şi înmânarea unui exemplar al mandatului de executare a pedepsei închisorii pentru trafic de minori.

Răscol Florentina-Lucica a fost condusă de o escortă constituită din lucrători din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Șcheia la Penitenciarul Botoşani unde a fost încarcerată în vederea executării pedepsei.

În primăvara anului 2019, femeia și concubinul său au racolat o minoră de 16 ani pe care au constrâns-o să practice prostituția într-un apartament de pe strada Samoil Isopescu din municipiul Suceava.

Banii din activitatea de prostituție ajungeau la cei doi concubini, care publicaseră anunțuri pe diverse site-uri.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here