Maraton al vaccinării anti-COVID, la Colegiul Ștefan cel Mare Suceava. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat miercuri că, în perioada 14-16 mai, în sala de sport a acestui colegiu se va derula un maraton al vaccinării anti-COVID.

Edilul a precizat că la acest centru se va folosi vaccinul Pfizer. Alegerea acestei locații s-a făcut cu aprobarea DSP Suceava.

La centrul de vaccinare din mașină de la Shopping City Suceava s-au vaccinat de sâmbătă până miercuri de 630 de persoane.

La centrul de vaccinare de la Iulius Mall se va introduce o linie de vaccinare și cu vaccinul produs de Johnson&Johnson, în paralel cu administrarea vaccinului de la Moderna.

Ion Lungu a declarat că până în prezent s-au vaccinat împotriva COVID 28,3% dintre suceveni, iar spre finalul acestei săptămâni procentul va crește la 30%. Au fost folosite 46.486 de doze de vaccin iar 20.553 de persoane au primit ambele doze de vaccin.

Primarul Sucevei face un apel către populație să se vaccineze, aceasta fiind soluția pentru ieșirea din pandemie. Edilul spune că pentru a nu mai fi probleme în municipiul Suceava trebuie ca un procent de 70% din populația municipiului să fie vaccinată.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here