Doi răniți și mașină făcută zob după ce șoferul băut a intrat într-un cap de pod în timp ce era urmărit de polițiști. Accidentul rutier s-a petrecut duminică noapte, la Mălini.

[fvplayer id=”1″]

La ora 23:57, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Fălticeni, pe raza satului Piraie, din comuna Mălini, pe DJ 209 A, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto nu a oprit continuând deplasarea spre comuna Slatina.

La aproximativ 1 km, într-o curbă la stânga, a fost identificată o mașină făcută zob, intrată in coliziune cu un arbore situat pe partea dreaptă a drumului.

S-a stabilit că autoturismul a fost condus de către un bărbat de 26 de ani, din comuna Mălini, iar ca pasager dreapta față se afla soția acestuia de 21 de ani, aceasta fiind încarcerată. Femeia a fost extrasă de pompieri și transportată la spital.

Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la fața locului iar apoi a refuzat transportul la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe de sânge la Spitalul Fălticeni.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here