Un tânăr beat și fără permis de conducere a fost prins la volanul unei mașini furate. Individul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Mașina condusă de un tânăr beat și fără permis de conducere a fost oprită de polițiști, pentru un control de rutină, la Berchișești, în apropierea intersecţiei cu DJ 209C. Deoarece șoferul emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest. A rezultat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au verificat în bazele de date ale Poliţiei, ocazie cu care au constat și faptul că șoferul, pe nume Anton Gabriel, nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule. Așa se face că tânărul beat și fără permis a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

Ulterior, după alte verificări, polițiștii au aflat că mașina la volanul căreia a fost prins tânărul beat și fără permis era furată. Ea aparține unui localnic din Berchişeşti. Luat la înterbări, Anton Gabriel a declarat că a sustras autoturismul din faţa casei proprietarului, în timp ce deţinătorul acestuia se afla în casă.

În cazul acestui tânăr beat și fără permis, prins la volanul unei mașini furate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „furt în scop de folosinţă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.
Faţă de cel în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Oferta SAVCOM 7-13 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here