Mașină în flăcări, pe Transrarău. Este vorba despre autoturismul în care se aflau turiști din județul Iași. Au intervenit pompierii de la Câmpulung Moldovenesc.

Un șofer a sunat duminică la amiază la 112 pentru a sesiza faptul că pe Transrarău este o mașină în flăcări.

Un bărbat de 36 ani, din localitatea Holboca, județul Iași, a cerut ajutor după ce a observat, în timp ce se deplasa pe ruta DJ175B către Hotel Alpin Rarău pentru a vizita obiectivul turistic „Pietrele Doamnei”, că autoturismul său a izbucnit în flăcări. Acesta a observat, din mers, flăcări de la roata situată pe partea stângă a autoturismului.

La scurt timp la fața locului au sosit echipele de intervenție din cadrul Detașamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, care au lichidat incendiul în totalitate.
Conform procesului-verbal de intervenție întocmit de lucrătorii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, incendiul a pornit din cauza unui „cablu electric defect”.

Mațina a fost serios avariată, fiind afectate de incendiu: bara din față pe partea stângă, bordul, parbrizul, motorul, bateria electrică, alternatorul și instalația de răcire.

Incendiul nu a distrus alte bunuri și nu a existat pericol de propagare la alte autoturisme. Autoturismul persoanei vătămate este asigurată RCA.

Cercetările sunt continuate de polițiști privind infracțiunea de ”distrugere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here