Accident rutier după ce un șofer a adormit la volan. Două persoane au fost rănite după ce mașina respectivă s-a izbit într-un stâlp.
Vineri dimineață, un bărbat de 32 ani, din județul Caraș-Severin, conducea autoturismul marca Audi pe DJ 209D, în localitatea Botoșenița Mare, dinspre satul Calafindești către comuna Bălcăuți. Din cauza oboselii conducătorul auto a adormit și autoturismul a părăsit partea carosabilă, lovind un stâlp de beton.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a unei femei de 30 ani, din comuna Vicovu de Jos, și a fiul acesteia, în vârstă de 11 ani, din comuna Vicovu de Jos, care se aflau în autoturism. Ambii au fost transportați cu ambulanța la UPU Suceava pentru investigații medicale și tratament. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here