Accident spectaculos, la ieșire din Suceava spre comuna Șcheia, miercuri dimineață. Un autoturism în care se aflau două persoane, s-a răsturnat sub un pod după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Vehiculul a căzut în gol câțiva metri. Cele doua persoane din interior au fost rănite. Vehiculul a fost grav avariat însă persoanele din interior nu au rămas încarcerate. La fața locului au acționat pompierii cu un modul SMURD. Răniții, care erau conștienți au fost transportați la spital. Șoferul vehiculului a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei excesive. Conform polițiștilor, un șofer pe Olinic Constantin, de 63 ani, din comuna Dângeni, juddțul Botoșani, a intrat în coliziune cu stâlpul unui panou publicitar din afară părţii carosabile din partea dreaptă, după care a mai intrat în coliziune cu învelișul unei țevi de termoficare și s-a răsturnat pe cupola autoturismului.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a conducătorului auto, Oliniuc Constantin și a pasagerului dreapta-față, Iarovschi Mihai, de 61 ani, din municipiul Suceava. Ambii răniți au fost transportați la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. El s-a ales cu dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here