Stație ITP RITMIC ILIȘEȘTI

Primăria Suceava a luat mai multe măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a precizat că municipalitatea suceveană a instalat automate cu dezinfectant la toate etajele instituției. Totodată au fost achiziționate 2.000 de măști de protecție, din care 1.500 au fost distribuite unităților de învățământ din municipiul Suceava și restul au rămas la Primăria Suceava. Lungu a precizat că au mai fost comandate încă 1.500 de măști, care vor ajunge la Suceava până la sfârșitul acestei săptămâni.

El a declarat că în urma discuțiilor purtate cu prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, Primăria Suceava va asigura, în cazul în care vor fi persoane izolate la domiciliu, alimente și apă.

Potrivit lui Ion Lungu, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava a pregătit spații de carantină, care sunt în afara orașului, iar municipalitatea suceveană urmează să închirieze un spațiu cu cinci-zece camere.

Totodată, la sediile Primăriei Suceava ( din Suceava și Burdujeni) se va face dezinfecție, în zile de vineri și sâmbătă.

Ion Lungu a mai spus că împreună cu directorul TPL Suceava, Darie Romaniuc, încearcă să găsească o soluție pentru a se monta automate cu dezinfectant și în autobuze.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here