Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii
Ipostază inedită pentru cunoscutul medic Radu Zamfir, până în urmă cu câteva zile director al Agenției Naționale de Transplant.
Acesta a ținut să participe la un Festivalul Mihai Eminescu de la Dumbrăveni, festival aflat la a cincisprezecea ediție.
Radu Zamfir a primit titlul de cetățean de onoare al localității și chiar a recitat câteva versuri compuse de el pe loc (vezi video).
Titlul de cetățean de onoare i-a fost înmânat de primarul Ioan Pavăl – gazda festivalului și un mare iubitor de cultură și poezie.
Edilul a mărturisit că este foarte emoționat să îl aibă alături pe cunoscutul medic și a spune că Dumnezeu a vrut ca Radu Zamfir să scape cu viață din tragedia aviatică din Apuseni pentru a continua să salveze vieți.
Radu Zamfir a fost aplaudat la scenă deschisă de o sală în picioare, de oameni de cultură, poeți, scriitori și iubitori de poezie.
 Festivalul Mihai Eminescu a avut la Centrul Cultural ” Eugen Simion” de la Dumbrăveni, un centru modern inaugurat în urmă cu un an.
Prezent la eveniment, academicianul Eugen Simion i-a mulțumit medicului Radu Zamfir pentru activitatea sa în domeniul medical și a mărturisit că îl admiră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.