Medicul Roberto Haret se întoarce la Constanța, unde va activa în cadrul unui spital privat, susțin surse din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Acesta va rămâne însă în colaborare cu spitalul sucevean, contractul său cu Spitalul Județean nefiind anulat.

În Compartimentul de Cardiologie Intervențională vor funcționa permanent medicii Paul Turcoman și Laurian Blaga, cei doi revenind în sala de intervenții, unde au efectuat în ultimele zile stentări în cazul unor pacienți cu infarct miocardic.

Plecarea lui Roberto Haret vine după un scandal uriaș la Spitalul Județean Suceava – unde cabinetul celorlalți doi medici cardiologi intervenționiști a fost spart cu ranga iar acestora li s-a interzis două luni să mai intre în sala de intervenții pe motiv că nu semnează fișe de post speciale.

Cei doi medici, s-au plâns, printre altele și de comportamentul colegului Roberto Haret (devenit șef de compartiment), acuzând o stare conflictuală în cadrul compartimentului de Cardiologie Intervențională dar și favorizarea acestuia din punct de vedere financiar.

Fișele de post au fost semnate în final de Paul Turcoman și de Laurian Blaga, după ce s-au negociat prevederi din cadrul documentelor respective dar cei doi apreciați medici au fost la un pas de la pleca de la Suceava în ciuda faptului că aveau la activ 3.200 de intervenții pe cord.

Rămâne de văzut în ce măsură Roberto Haret va putea să facă intervenții la și la Suceava din moment ce are semnat contract și cu o unitate medicală aflată la sute de kilometri distanță.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.