Meniu special de Paște pentru pacienții de la Spitalul Județean Suceava. Anunțul a fost făcut vineri de managerului unității sanitare, medicul Alexandru Calancea.

Alexandru Calancea a declarat că Spitalul Judeţean Suceava va aduce bucuria Sfintelor Sărbători Pascale în inimile pacienţilor săi prin servirea unui meniu specific, din care nu vor lipsi ouăle roşii, pasca, cozonacul, friptura şi borşul de miel.

Preotul spitalului va oficia o scurtă slujbă pentru binecuvântarea bucatelor pentru a aduce spiritul sărbătorilor în sufletul tuturor celor internaţi dar si a cadrelor medicale, iar fiecare pacient va primi la micul dejun în prima zi de sărbătoare, un pacheţel cu Paşti (pâine cu vin sfinţită în Joia Mare).

Managerul unității sanitare face apel către rudele pacienților să nu le aducă acestora alimente de acasă.

’’Facem apel către aparţinători, să nu aducă alimente pacienţilor, deoarece Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava face toate eforturile pentru ca aceştia să simtă bucuria Sfintelor Sărbători chiar dacă se află pe un pat de spital.

Începând cu data de 09 aprilie 2021, pe site-ul unităţii se va publica meniul conceput săptămânal, în fiecare vineri pentru săptămâna următoare”, a explicat Alexandru Calancea.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here