Mesaj tuburător postat de o asistentă medicală de la Spitalul Județean Suceava care se află internată după ce a fost confirmată cu coronavirus. Aceasta mărturisește că tratamentul este puternic și dă niște stări inexplicabile. Femeia spune că trebuie să stăm în casă și vrea să ne rugăm pentru sănătatea ei și a celorlalți colegi internați. Asistenta, care este o angajată cu experiență mare în spital, a postat:

Dragi prieteni! Suntem într-o situație de nedescris.
Suntem neputinciosi in fata acestui VIRUS COVID-19. E SATANA IN PICIOARE!Colegii mei care lucrează cu aceste cazuri sunt disperați,epuizati si totusi sunt pe baricade.Am colegi gravi ,nimic nu e de ascuns.Nu mai acuzăm pe nimeni,de unde, cum si de ce? Trebuie sa găsim soluții.Rugati-va pentru noi si ptr cei apropiați dvs.care sunt in aceasta situatie
sa ne facem bine,la rândul nostru sa va putem trata asa cum fiecare cândva ati beneficiat de serviciile noastre sau ati avut pe cineva drag.
Pe lângă cei 90 colegi ai mei ma numar si eu.
Tratamentul e f puternic iti da niște stări inexplicabile,dar avem incredere in bunul DUMNEZEU ca ne ajută.
Va rog din suflet nu ma mai sunati,nu pot sa vorbesc, nici la mesaje nu mai sunt in stare să răspund.Tr sa tin legatura cu ai mei colegi.
Vreau sa-i protejez pe ai mei părinți, care au o vârsta spunandu-le ca sunt bine(dar nu e asa).Ei nu au acces la informatii online si pe aceasta cale va rog sa nu le transmiteți acest mesaj ,cei care îi cunosc.
Situația e critică în multe spitale din țară.SATANA a venit pe pământ.
VA MULTUMESC DIN SUFLET CA EMPATIZATI CU NOI.STATI IN CASA !!!CORONA E PESTE TOT!!!AVETI MARE GRIJA DE VOI SI DE FAMILII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.