Înființată acum 20 de ani, compania 100% românească PEFOC și-a dedicat întreaga pasiune și muncă în jurul conceptului de a facilita tuturor clienților, produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate și performanță.

Indiferent că este vorba despre focul unui șemineu clasic pe lemne sau despre gratar de curte, în materie de soluții de încălzire alternativă, firma cu sediul central la Sibiu și-a propus să devină încet, dar sigur, liderul detașt de pe piața de specialitate din România!

 

Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!”, meșterii sibieni îți asigură confortul termic total printr-o gamă completă de produse și servicii gândite special să satisfacă posibilitățile materiale și preferințele tuturor.

Începând de la clasica sobă tip șemineu sau tradiționalul șemineu care funcționează pe bază de lemne, gaz, bioetanol sau peleti și până la șemineele electrice care reușesc să reproducă fidel atmosfera mistică a unui șemineu veritabil, suntem atenți la nevoile tuturor și încercăm constant să ne autodepășim oferind soluții complete de încălzire, atât pentru cei care stau la casă, cât și pentru cei care locuiesc la bloc, în zone rezidențiale sau zone centrale cu restricții arhitecturale.

Și pentru că, bineînțeles, vedeta din catalogul nostru de produse este reprezentată de gama de șeminee, rândurile care urmează le vom dedica acestora. În funcție de tipul focarului cu care sunt dotate, acestea se împart în linii mari în focare de șemineu din fonta pentru distribuție de aer, acumulare de căldură, focar pentru recuperare sau doar pentru ambianță, astfel:

Termoșeminee – șemineele tip centrală termică sunt ideale pentru încălzirea completă a casei (prin racordare la calorifere), prezentând un confort crescut, prin reglarea temperaturii interioare din termostat.

Șeminee pe peleți – sunt practice și economice, au avantajul că se alimentează mai rar cu combustibil și își mențin alura de șemineu, cu toate că funcția lor este aceea a unei centrale termice. Cu ajutorul acestora, poți încălzi toată casa prin încălzirea apei din calorifere, păstrând totodată, eleganța unei atmosfere calde. Sunt trainice și robuste, foarte eficiente din punct de vedere termic și sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, ce permite inclusiv reglajul prin Wi-Fi.

Șeminee pe gaz – acestea oferă cel mai înalt grad de confort pentru utilizator, cu pornire/oprire și reglaj al temperaturii din telecomandă, păstrând frumusețea unei flăcări adevărate. Pot fi montate și în apartamente sau în locuințe foarte vechi, ori care trebuie să respecte o anumită arhitectură, deoarece nu necesită un cos de fum la fel de complex precum cel întâlnit la șemineele clasice pe lemne. Cu toate acestea, nu trebuie să omitem faptul că, modelele pe gaz necesită totuși un coș axial pentru evacuarea gazelor rezultate, care trebuie obligatoriu montat cu ajutor specializat din partea unui meșter autorizat!

Sobe de tip șemineu – sunt mai ușor de amplasat și mult mai rapid de pus în funcțiune, fără implicațiile majore întâlnite la un șemineu clasic. Nu puțini dintre clienții noștri, preferă o sobă pe lemne, datorită aspectului plăcut și a costurilor mai scăzute de întreținere. Practic, ai un șemineu la tine acasă, de dimensiuni reduse, dar la jumătate de preț!

Șeminee decorative – la fel ca și șemineele pe gaz, acestea sunt foarte confortabile și ușor de utilizat, fiind și cele mai accesibile tipuri de șeminee ca preț. Electrice sau pe bioetanol (unde flacăra este reală), pot fi utilizate atât la interior, cât și în exterior, pe terase sau în grădină. Se bucură de o versatilitate deosebită, tipurile de montaj fiind practic inepuizabile. Imaginează-ți un șemineu pe colț cu un design modern, care va reuși să aducă un plus de atmosferă, trezind admirația tuturor celor care îți vor trece pragul casei tale.

În final este extrem de important să reții că, pentru montajul și mentenanța șemineului tău este indicat să apelezi la un meseriaș calificat inclusiv în operațiunile de curățare profesională a coșului de fum. Profesioniștii PEFOC sunt specializați în domeniu, s-a investit constant în ei, în educarea și formarea lor în mod continuu (prin specializări și cursuri anuale unde învață tehnici noi de lucru, direcții și tendințe în domeniu), prin care își îmbunătățesc cunoștințele tehnice și abilitățile practice, pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde calitative indiferent că ești în căutarea de șeminee în Timișoara, București sau seminee Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.