În microbuzul respectiv, polițiștii de frontieră au descoperit țigări de contrabandă în valoare de aproape 172.000 de lei.

Vineri, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 22.30, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul sectorului a efectuat, pe comunicația Izvoarele Sucevei – Cârlibaba, județul Suceava, semnalul regulamentar de oprire al unui autovehicul, pe care erau aplicate plăcuțe de înmatriculare românești. Șoferul nu a oprit la semnal, și-a continuat deplasarea în mare viteză. Polițiștii de frontieră au pornit în urmărirea mașinii, iar la aproximativ 500 m distanță au descoperit un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în România, abandonat. În interiorul acestuia se puteau observa mai multe colete voluminoase, cu țigări.

Mașina a fost transportată la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 14.700 pachete cu țigări, de diferite mărci, provenite din magazine de tip duty free. Țigările, în valoare de 171.990 lei, și mașina, în valoare de 22.500 de lei, au fost indisponibilizate la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here