Microbuze furate în Italia, depistate în trafic, lângă Suceava.

Sâmbătă, în cadrul unei acțiuni, polițiștii de frontieră au depistat două microbuze furate în Italia, pe DE 58, în localitatea Trei Movile.

Astfel, în jurul orei 01.10, agențuu au oprit în trafic, două microbuze marca Mercedes Sprinter, înmatriculate în Slovacia, respectiv Polonia. Vehiculele erau conduse de doi cetățeni români, ambii domiciliați pe raza județului Suceava.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că cele două microbuze erau semnalate ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Mai mult de atât, cele două microbuze aveau seria șasiului modificată iar numerele de înmatriculare aparțineau altor autovehicule.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: tăinuire, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Cele două microbuze, în valoare totală de 147.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here