Migranți prinși la Vicovu de Sus după ce au intrat ilegal în România.

Polițiștii de frontieră au depistat și reținut trei migranți prinși la Vicovu de Sus, doi cetățeni din Palestina și unul din Libia. Este vorba despre persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Cei trei au fost depistați în data de 06 august, în jurul orei 04.00, la aproximativ 300 de metri de linia de frontieră, pe direcția localității Vicovu de Sus. Ei se deplasau spre interiorul țării.

Persoanele în cauză nu își justificau prezența în zona de frontieră, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră au stabilit că doi bărbați sunt cetățeni din Palestina, iar unul din Libia, având vârste cuprinse între 16 și 26 de ani. Aceștia au fost evaluați din punct de vedere medical de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, fără a se constata probleme de sănătate.

În cazul celor trei migranți prinși la Vicovu de sus polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Cei trei au fost predați autorităților de frontieră din Ucraina în data de 08 august, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here