polițiști, sursă foto România Liberă

Un minor fără permis a intrat cu autoutilitara tatălui în stâlp, încercând să evite polițiștii Incidentul s-a petrecut la Volovăț, duminică la amiază.

Duminică, la orele 12.35, patrula de siguranță polițiștii de la  Marginea, executând serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe un drum din comuna Volovăț, a observat că din sens opus se apropia o autoutilitar marca Volkswagen Transporter.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul auto a virat ușor la dreapta, încercând să evite filtrul, moment în care a intrat în coliziune cu un stâlp, distrugând oglinda dreapta a autovehiculului.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, astfel s-a procedat la urmărirea și oprirea autoutilitarei în cauză folosindu-se semnalele luminoase și acustice ale autospecialei, șoferul conformându-se semnalelor de oprire.

Șoferul a fost legitimat în persoana unui minor de 17 ani domiciliat în comuna Volovăț, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Autoturismul marca Volkswagen Transporter aparține tatălui său. Duminică, n jurul orelor 08.00, părinții minorului au plecat cu celălalt autoturism deținut, iar autoutilitara a rămas la domiciliu, cheile fiind lăsate de aceștia pe un dulap din locuință.

În jurul orelor 12.00, fără permisiunea părinților, tânărul a luat cheile autoutilitarei și s-a urcat la volanul autoturismului, pornind la o plimbare pe drumul comunal.

În cauză urmează a se efectua cercetări față de minor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și “furt în scop de folosință“, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Volovăț.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.