Minor rănit după ce un individ cu care a avut divergențe a intrat în el cu mopedul după ce l-a urmărit. Minorul de 17 ani era pe bicicletă.

Un minor rănit a ajuns la spital după o reglare de conturi în trafic, pe un drum din Marginea.
Cei doi protagoniști, de 32 de 17 ani, s-au întâlnit miercuri seară la un bar. Între aceștia a izbucnit un conflict spontan provocat de niște divergențe mai vechi, iar pentru a aplana conflictul, minorul de 17 ani a plecat de la bar spre locuința sa, cu bicicleta.

Individul de 32 de ani cu care s-a certat a plecat însă în urmărirea sa cu un moped neînregistrat. L-a un moment dat, acesta l-a ajuns din urmă, acroșându-l cu mopedul pe băiatul aflat de bicicletă.
Ambii participanți la trafic au căzut în șanțul de beton de pe partea dreaptă a drumului. Minorul de 17 ani a fost rănit.

După impact, individul de 32 de ani și-a ridicat mopedul din șanț și a părăsit locul accidentului, plecând spre domiciliu, ca și cum nu se îântâmplase nimic. Minorul rănit a plecat acasă, unde a povestit tatălui său despre cele întâmplate. Cei doi, tată și fiu, au revenit la locul accidentului și au sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale băiatului de 17 ani. Băiatul a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuți, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

Agresorul a fost găsit la domiciliu. El a vea la testarea cu etilotestul o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital individului i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru: punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, vătămare corporală din culpă, modificarea locului accidentului și părăsirea locului accidentului.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here