Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, și viceprimarul Lucian Harșovschi au anunțat finalizarea lucrărilor de sistematizare pe verticală la locuințele ANL din zona Metro.

În acest minicartier de locuințe ANL au fost amenajate de municipalitate un număr de locuri de parcare identic cu numărul de apartamente. Acum, sucevenii care locuiesc în blocurile ANL din cartierul Obcini, zona Metro, beneficiază de 220 locuri de parcare, noi accese la scările de bloc și o stradă refăcută total.

”Ne ținem de cuvânt. Una din promisunile electorale a fost aceea că vom finaliza cele patru blocuri ANL. Acum sunt date în funcțiune. Primăria Suceava a făcut sistematizarea pe verticală. Suntem într-o situație fericită din punctul de vedere al locurilor de parcare. Este primul minicartier de locuințe în care numărul locurilor de parcare este identic cu numărul de apartamente. Eu zic că a ieșit o lucrare bună. Sperăm ca tinerii să aprecieze ca atare. Le vom da o mână de ajutor în continuare să aducem pământ acolo ca să pună flori și să fie o atmosferă plăcută pentru toți”, a declarat Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here