Fata de 15 ani, de la Horodnic de Sus, filmată în timp ce era bătută cu biciul de iubitul ei, a fost luată din familie luni dimineață și internată într-un centru de plasament al Direcției pentru Protecția Copilului Suceava. Cadre ale direcției, asistentul social al primăriei dar și polițiști au fost luni dimineață la locuința fetei și aceasta a fost de acord să plece din familie. Copila este însărcinată în luna a cincea și este elevă în clasa a VII-a. Ea provine dintr-o familie foarte săracă și condițiile în care locuia în casa iubitului sunt precare, au spus asistenții sociali. Fata nu are foarte multe absențe la școală și a spus asistenților că ar vrea să continuie studiile.

Iubitul acesteia este arestat pentru 29 de zile.
Totul după ce pe rețelele de socializare au apărut vineri seară imagini cu minora care era lovită cu biciul și cu pumnii de concubinul ei. Mai mult, victima a fost obligată de același individ să bage mâna în cărbuni aprinși. Scenele șocante au fost filmate de un frate de-al tânărului iar pe fundal se aud manele peste urletele copilei. Tânărul de 19 ani ar fi vrut să îi dea o lecție minorei pentru că l-ar fi înșelat. Polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea s-au autosesizat după ce au văzut imaginile și au stabilit că adolescenta se află într-o relație de concubinaj cu tânărul de 19 ani, începând cu primăvara anului 2019, moment în care aceștia au început să locuiască și să conviețuiască împreună, la locuința celui din urmă, din comuna Horodnic de Sus.
Mama minorei declară că nu ea a făcut clipul care circulă pe rețelele de socializare, așa cum s-a spus inițial și că ea era plecată în Germania la momentul accidentului. Fata declară că nu va depune plângere împotriva iubitului și că deja l-a iertat. VEZI VIDEO

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here