Bărbat mort după ce s-a prăbușit în curtea casei pe când era la o țigară. Incidentul s-a petrecut marți, în jurul orelor 22.00, la Forăști.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

Bărbat mort după ce s-a prăbușit în curtea casei sale din Forăști. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit inconștient de mama sa, care a sunat la 112 și a cerut ajutor. La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță însă medicii nu au putut face nimic, bărbatul era decedat.

Mama a povestit polițiștilor care au efectuat cercetări la fața locului că fiul său a ieșit din casă pentru a fuma o țigară. La scurt timp, a fost găsit căzut în fața casei de mama lui, care a alertat vecinii. Din relatările rudelor și vecinilor, bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice. Mai mult, în urmă cu circa două luni, acesta a acuzat dureri puternice în zona toracică, având vărsături de resturi sangvine, fapt pentru care s-a deplasat la Spitalul Fălticeni, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Persoana decedată nu figura înscris în evidențele vreunui medic de familie cu boli cronice.În urma examinării cadavrului s-a constatat doar prezența unei escoriații în zona capului, central dreapta, provenită cel mai probabil în urma contactului cu aleea betonată din curtea defunctului.Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here