accident bicicletă, sursă foto Bihon
sursă foto Bihon

Un bărbat în vârstă de doar 43 de ani, mort după ce s-a răsturnat cu bicicleta într-un șanț.
Luni dimineață, Poliția orașului Siret a fost sesizată de către Spitalul Siret, despre faptul că a fost adus de către un echipaj de ambulanță un bărbat în stop cardio-respirator. 
În urma cercetărilor s-a stabilit, în jurul orei 03.00, bărbatul originar din comuna Zamostea se deplasa cu bicicleta pe DJ 291A, din direcția satului Tăutești către satul Zamostea. La un moment dat el s-a răsturnat cu bicicleta în șanțul din partea stângă a drumului, autoaccidentându-se.
La sosirea echipajului de ambulanță, victima acuza dureri în zona pieptului, iar ulterior a intrat în stop-cardiorespirator. Acesta a fost transportat la Spitalul sin Siret, unde i-au fost efectuate manevre de resuscitare pana în jurul orei 06.00, când a fost declarat decesul.
Potrivit cadrelor medicale, bărbatul emana halena alcoolică.
Cercetările au fost continuate de către echipa operativă deplasată la fața locului, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul. Trupul bărbatului mort a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here