Bătrân mort în șoc hipotermic după ce a zăcut inconștient în casa neîncălzită. Tragedia s-a petrecut la Straja.

Bătrân mort în șoc hipotermic după ce a zăcut lângă pat, cu geamul deschis, în propria casă. Cel mai probabil, bărbatul de 73 de ani, care locuia singur, a încercat să ceară ajutor. El a fost găsit de un vecin, care a trecut întâmplător pe la el.

Vecinul a povestit că miercuri după amiază s-a deplasat la imobilul numitului bătrânului, care locuia singur, și l-a găsit pe acesta cu geamul camerei în care se afla larg deschis, căzut lângă pat, inconștient. Omul a sunat speriat la 112 și a cerut ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Ambulanță, care l-a transportat pe bătrân la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Acesta era în șoc hipotermic, locuința nefiind încălzită iar geamul camerei respective deschis.

După câteva ore bătrânul a murit la spital. Polițiștii au luat legătura cu medicul de gardă al Spitalului Municipal Rădăuți, care a declarat că decesul a survenit din cauza hipotermiei severe.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here