Zece morți și 7 răniți în stare critică în urma unui incendiu la ATI de la Spitalul Piatra Neamț. Incendiu s-a produs sâmbătă seara, în jurul orelor 18.30, în urma unui scurtcircuit electric.

Incendiu la ATI, la Spitalul Județean Piatra Nemț. Sunt pacineți morți dar și cadre medico-sanitare printre care și medicul de gardă.

UPU și SMURD Iași a trimis către Neamț 2 mașini de victime multiple, 3 mașini de Terapie Intensivă și un echipaj pentru o mașină de victime multiple de la Vaslui.
A fost preluat un medic cu arsuri pe 80% din suprafața corpului și pacienți COVID cu arsuri.

Sâmbătă seară, avut loc un incendiu care a afectat secția de ATI – unde erau internați, în două saloane, 16 pacienți, totrează www.stiri-nemat.ro.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum. La nivelul ISU Neamț a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

În urma incendiului, 10 persoane au decedat și medicul de gardă prezintă arsuri de gradul II și III pe 80% din suprafața corporală.

Alți pacienți, internați într-un salon alăturat, au fost salvați și au fost transportați la Spitalul Lețcani din județul Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here