Moș Crăciun a ajuns deja la Cornu Luncii. Moșul a oferit daruri pentru peste 800 de copii, din partea Primăriei. El a mers și pe la casele copiilor însă cele mai multe daruri le-a lăsat la școli, de unde acestea vor fi duse de cadrele didactice la casele elevilor.

Peste 800 de copii din Cornu Luncii au primit joi daruri de la Moș Crăciun, care s-a plimbat pe uliți, pe la casele copiilor cuminți dar și pe la școlile din localitate. Darurile, constând în dulciuri, au fost achiziționate de Primăria Cornu Luncii.

Este o tradiție aici ca de Crăciun Primăria să ofere daruri tuturor copiilor. Moșul a fost însoțit pe la casele micuților chiar de primarul Gheorghe Fron, care era vădit emoționat de bucuria copiilor – care l-au încântat pe Moș cu colinde.

Gheorghe Fron ne-a declarat că Primăria Cornu Luncii împarte an de an daruri copiilor din comună și că, mai ales în acest an dificil, a vrut să fie alături de copii și de familiile lor, pentru că nu doar cei mici s-au bucurat când l-au văzut pe Moș Crăciun, ci și părinții lor. VEZI VIDEO!

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here