în

Doi motocicliști, căutați de polițiști prin lanul de porumb după ce au abandonat vehiculul și au dat bir cu fugiții. Agenții au vrut să oprească vehiculul pe timp de noapte din cauză că circula pe contrasens.

Vineri, la ora 23.40, în timp ce desfășurau activități specifice de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe DJ 208D, pe raza comunei Hănțești, polițiștii au observat o motocicletă care se deplasa din sens opus, fapt pentru care au procedat la folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru a opri motocicleta respectivă.

La vederea semnalelor luminoase, conducătorul motocicletei a mărit viteza de deplasare și a pătruns pe un drum neclasificat din localitatea Hănțești.

Ajunși pe drumul neclasificat, polițiștii au efectuat activități de căutare și au identificat motocicleta abandonată pe drum.

Agenții au răscolit zona pentru a-i prinde pe fugari. Cei doi motocicliști au fost identificați într-un lan de porumb din apropiere.

S-a solicitat conducătorului auto să prezinte pentru control documentele personale ale motocicletei.

Cu această ocazie s-a stabilit că acesta este un tânăr de 20 ani, din comuna Hănțești, județ Suceava, iar în calitate de pasager a fost identificat un tânăr de 22 ani, din aceeași localitate.

Conducătorul motocicletei a specificat că nu deține permis de conducere pentru a conduce motocicleta respectivă pe drumurile publice.

S-au efectuat verificări în bazele de date și s-a stabilit faptul că tânărul este posesor de permis de conducere, dar acesta este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. Totodată, s-a stabilit că motocicleta este neînmatriculată.

Motocicleta a fost indisponibilizată de către polițiști.

S-a întocmit în acest caz dosar penal privind infracţiunile de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.