UPU Suceava

O femeie a căzut de le etajul patru, in miez de noapte, în condiții încă neelucidate. Incidentul s-a petrecut în municipiul Suceava, pe strada Luceafărului, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

La 23.09.2023, ora 00.30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că vecina sa a căzut de la etaj.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe strada Luceafărului din municipiul Suceava și au demarat cercetări.

A reieșit că, în noaptea de 22/23.09.2023, în jurul orei 00.30, femeia a luat o scară din aluminiu din uscătorul comun, situat la etajul patru al blocului în care locuiește, pe care a pus-o în dreptul geamului de la casa scării, situat între etajele 3 și 4.

Fără a se cunoaște împrejurările exacte, aceasta a căzut de la geamul casei scării, în spatele blocului, pe acoperișul unui balcon de parterul blocului. A scăpat cu viață dar a fost rănită destul de grav.

Ea a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde în urma primelor investigații medicale i s-a stabilit diagnosticul: traumatism prin cădere de la înălțime, traumatism toraco – abdominal și fractură deschisă gambă dreapta.

Rănita a rămas internată în spital, sub monitorizarea medicilor.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Ei vor să stabilească dacă femeia s-a aruncat de la etaj sau dacă a fost vorba despre un accident.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.