Niciun loc liber la ATI în Spitalul Județean Suceava, din cauza Covid 19.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

Prefectura Suceava a informat că în momentul de față la unitatea ATI a Spitalului Județean Suceava nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid sau non- Covid. Spitalul are 21 ventilatoare din care șapte pentru pacienți Covid-19.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 14 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 74 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 567 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 179 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 100 pacienți sunt în zona tampon și 288 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 179 pacienți diagnosticați Covid- 19: – 69 prezintă forme medii ale bolii; – 61 prezintă forme ușoare, – 32 prezintă forme severe; – 17 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI; dintre aceștia doi pacienți sunt ventilați mecanic.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 321 de paturi libere din care 39 pentru pacienți Covid-19, 199 în sectorul Non-Covid și 83 pentru zona tampon.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 70 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 53.177 persoane în ultimele 24 de ore fiind testate 451 persoane.

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 5195 de persoane declarate vindecate

Vineri dimineață se aflau în carantină 594 de persoane și alte 254 de persoane în izolare la domiciliu.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 26 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 25 au câte un caz în evoluție, 39 au sub cinci cazuri în evoluție, 13 au sub zece cazuri în evoluție iar 11 au peste zece cazuri în evoluție.

În județul Suceava sunt 641 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție. Incidența cumulată a cazurilor de infectare este de 0.84 la mia de locuitori.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit, în cursul zilei de vineri, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi fiind și reanalizarea Scenariilor de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Suceava, în anul școlar 2020-2021.

Astfel, conform propunerilor formulate de consiliile de administrație ale unităților școlare din județul Suceava, avizate de ISJ Suceava și DSP Suceava, în săptămâna 28 septembrie -02 octombrie, vor funcționa în scenariul roșu următoarele entități: – în orașul Siret: Clubul Copiilor, Colegiul Tehnic Lațcu Vodă- oraș Siret, Grădinița cu Program Normal Luminița, Școala Gimnazială Petru Mușat, Grădinița cu Program Normal Siret, – în municipiul Suceava: Colegiul Național Mihai Eminescu, – în municipiul Vatra Dornei Școala Gimnazială nr. 2.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here