Nou loc de joacă amenajat de municipalitate în cartierul  Burdujeni. Primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi au inaugurat noul loc de joacă, ei fiind întâmpinați de localnicii din zonă.
Primarul Ion Lungu a declarat că locul de joacă situat pe strada Grigore Antipa este amenajat de către Asocierea dintre SC Diasil Service SRL și SC Ritmic Com SRL, în baza contractului de salubrizare menajeră și în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava.
Acest loc de joacă este format din două zone: locul de joacă propriu-zis destinat utilizării de către copiii între 3 și 15 ani și o zonă verde – de odihnă și relaxare destinată persoanelor adulte.
Ion Lungu a precizat că  noul loc de joacă este amenajat pe o suprafață de circa 1000 mp din care: suprafață cauciucată 800 mp și zonă verde 200 mp. Copiii vor avea la dispoziție: un leagăn dublu, un balansoar dublu, o figurină elastică, bănci de odihnă, iluminat public. Locul de joacă este împrejmuit cu plasă sudată cu înălțimea de 2m, pe o lungime de 120 m liniari și este prevăzut cu 6 bannere fiecare cu dimensiunile de 6m x 1,5m și 2 panouri cu regulamentul utilizării locului de joacă.
Corpul central este realizat pe 3 nivele, are înălțimea maximă de 9m, 9 căi de acces (pentru intrare), 23 căi de ieșire. Are în componență diferite tuneluri, platforme, tobogane, figurine, etc. și poate fi folosit de un număr de maxim 165 copii simultan.
Zona verde, de odihnă și relaxare, este realizată pe o suprafață de cca 1000mp, are căi de acces/trotuare pavelate pe o suprafață de aproximativ 200mp, 18 bucăți bănci de odihnă, 6 coșuri stradale pentru deșeuri, zonă verde reamenajată integral, iluminat public.
Ion Lungu a explicat că locul de joacă deservește un număr de 31 de blocuri, totalizând 1768 apartamente, la care se adaugă locuințele individuale din zonă.
Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here