O nouă cursă a fost inaugurată vineri, 10 iunie, pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare Suceava. Este vorba despre cursa aeriană spre Larnaca (Cipru). Anunțul a fost făcut de Gheorghe Flutur – președintele Consiliului Județean. Acesta a arătat că este a doua cursă aeriană care se deschide într-o săptămână, după cea de Viena.

Zborul spre Larnaca este operat prin curse regulate de către compania Wizz Air în zilele de luni și vineri în perioada 10-31 iulie, urmând ca după 1 august să se zboare în zilele de marți și sâmbătă. Gheorghe Flutur a spus că lucrurile încept să revină la normal la aeroportul ucevean și că la acest moment nu mai sunt zboruri suspendate.

”Inaugurarea ultimelor două curse aeriene, la datele care au fost programate dinainte de pandemie, este un indiciu important că județul Suceava este perceput ca un județ sigur, drept pentru care Bucovina va continua să devină o destinație din ce în ce mai atractivă. De marți, 7 iulie, s-au reluat și zborurile spre Londra, astfel ca nu avem nici o destinație suspendată. Lucrurile intră în normal și la Aeroport. Reușisem să creștem de 10 ori numărul de pasageri comparativ cu 2016. A venit pandemia care a afectat și Aeroportul dar acum lucrurile revin la normal. Nu ne oprim aici. Continuăm să ne implicăm în deschiderea de noi curse și să dezvoltăm Aeroportul pentru a pune și mai mult în valoare acest atu pentru dezvoltarea județului”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here