Nu mai sunt locuri pentru vaccinarea anti-COVID în municipiul Suceava pentru următoarele 7 zile. Anunțul a fost făcut luni de șeful Direcției de Sănătate Publică Suceava, Dinu Sădean. Acesta a spus că programările pe centre se fac în funcție de numărul de doze de vaccin dar și de numărul de solicitări.

 

Acesta a precizat că pentru vaccinarea anti-COVID au fost programate 5.084 de locuri de vaccinare pentru 7 zile și că în municipiul Suceava gradul de ocupare este deja de 100%.

Dinu Sădean a informat că sucevenii pot să se vaccineze nu doar la Spitalul Județean ci şi la celelalte centre din judeţ, unde sunt locuri disponibile, la spitalele din: Siret, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung sau Fălticeni.

La cele 6 centre de vaccinare din județ capacitatea zilnică de vaccinare este de 420 persoane cu prima doză şi cu rapel.

Cu alte cuvinte deși s-au lăudat cu începerea în forță a campaniei de vaccinare și cu mai multe centre de vaccinare în municipiu, la această oră se vaccinează doar la Spitalul Județean Suceava, fiind singurul cetru de vaccinare funcționabil.

Imagini cu centrele amenajate în zadar de Primăria Suceava dar în care nu se vaccinează!

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here