Nuntă cu aproape 200 de invitați, spartă de polițiști la Magnificus Plaza. Au fost aplicate sancțiuni pe bandă rulantă pentru nerespectarea normelor de prevenire a infecției cu noul coronavirus.

Sâmbătă seară, la nivelul județului Suceava, peste 200 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat împreună cu lucrători ISU și specialiști din cadrul DSP Suceava si ANSVSA Suceava in cadrul acțiunilor de prevenire a răspândirii SarsCov2.

Acțiunile s-au concentrat pe zonele cu incidență ridicată de infectare dar și pe zonele cu aglomerări de persoane si in stațiunile turistice, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava – Ionuț Epureanu.

În cadrul acțiunilor au fost obținute date și informații cu privire la organizarea unui eveniment privat (nuntă) cu participarea a cca 200 persoane într-un restaurant de pe raza municipiului Suceava. Este vorba despre Magnificus Plaza.

La fața locului au fost direcționate forțe de poliţie si jandarmerie fiind identificate persoane care participau la o nuntă.

Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contraventionale cu avertisment dar si pecuniare in valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private.

Patronul localului, Ștefan Mandachi, a explicat pe pagina sa de socializare că sâmbătă se afla în drum spre Olanda și că are 70 de restaurante, așa că nu poate ști ce se întâmplă in fiecare din ele zilnic.

Mandachi spune că dacă au fost nereguli întreaga echipă de la Magnificus Plaza va fi demisă.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here